Loading...
DESIGN, TISK IN REKLAMNI MATERIAL 2017-08-08T15:33:45+00:00

Design, tisk in reklamni material

 

DESIGN, TISK IN REKLAMNI MATERIAL

Prepričani smo, da slika ustvari občutek, ki ga beseda ne more nadomestiti, zato se trudimo, da naše stranke ustvarjajo prave občutke s čisto, jasno in sodobno podobo. V SAMOSTAMP-ovo ekipo so vključeni kreativni designerji, ki vam pomagajo ustvariti te nepozabne občutke, tako v tiskovinah, kakor tudi v reklamnem materialu.

Naša ponudba obsega tisk vseh vrst tiskovin, od vizitk, zloženk, brošur, do katalogov, plakatov in drugega promocijskega materiala. Tiskamo v različnih tehnikah, digitalni, klasični offset tisk, velikoformatni digitalni tisk, direkten tisk na trde podlage in vse vrste dovršitev kot so plastificiranje, lakiranje, toplotni tisk, slepi tisk…

Priskrbimo in izdelamo vam vse, kar potrebujete za uspešno promocijo na poslovnih dogodkih. Opremite lahko prodajni ali poslovni prostor, saj imamo bogato izbiro reklamnih pripomočkov od rollup stojal, reklamnih zidov, sejemskih stojnic, svetlobnih panojev, oglasnih vitrin in drugih marketinških pripomočkov. Za vse imamo kreativno in hkrati enostavno rešitev!
 

TO JE ODLIČNA PRILOŽNOST

 

PRIDRUŽI SE SAMOSTAMPU