Loading...
ORGANIZACIJA DOGODKOV 2017-08-08T15:33:45+00:00

Organizacija dogodkov

ORGANIZACIJA DOGODKOV

Dogodek je eno izmed naj učinkovitejših orodij komuniciranja. Zakaj? Ker je dogodek vsestransko sporočilo; je prostor, so ljudje, je druženje, je zabava, je poslovna priložnost, predvsem pa pooseblja cilje in vizije podjetij!

Organizacija dogodka je odlična komunikacijska in promocijska poteza, stroškovno manj zahtevna, hkrati pa zelo odmevna. Če jo zaupate SAMOSTAMP-ovi ekipi izkušenih strokovnjakov na področju organizacije dogodkov, vam bomo z velikim veseljem pripravili popoln dogodek, na katerega boste izredno ponosni. To pomeni, da vam izdelamo celoten scenarij dogodka, poskrbimo za najem prostora, postavimo vam najprimernejše ozvočenje in vam kompleten prostor vizualiziramo (reflektorji, laserske luči…), naši designerji vam oblikujejo ves potreben material za dogodek (vabila, plakati, letaki…), za vas izberemo poznane umetniške
izvajalce (glasbeniki, filmski/gledališki igralci, stand-up komiki, hostese, voditelji…), uredimo odličen catering (toplo hladne jedi,…), izberemovrhunske vinarje.

Skratka, ekipa Samostampa v celoti prevzame organizacijo vašega dogodka, ga do potankosti dodela in profesionalno izvede.

Ali tudi vi želite prihraniti čas in denar pri organizaciji dogodkov? Kontaktirajte nas, sestavili vam bomo kreativno ponudbo. Odlikujejo nas individualen pristop, kreativnost, izkušnje in profesionalna izvedba, ki bodo vaš dogodek spremenili v nepozabno doživetje.

 

TO JE ODLIČNA PRILOŽNOST

 

PRIDRUŽI SE SAMOSTAMPU