Loading...
SAMOSTAMP FOTO, VIDEO IN GLASBENA PRODUKCIJA 2017-08-08T15:33:45+00:00

SAMOSTAMP foto, video in glasbena produkcija

 

SAMOSTAMP FOTO, VIDEO IN GLASBENA PRODUKCIJA

Zagotovite si večjo gledanost vašega dogodka, v sodelovanju z našo ekipo strokovnjakov. Vse se začne pri ideji in prav tej se zmeraj posvetimo z največjo motivacijo, da najdemo nekaj, kar bo vaš izdelek naredilo zanimiv, poseben in privlačen. Dogodek fotografiramo in posnamemo z različnih zornih kotov; fotografije in albume vam izdelamo že na samem dogodku. Izvajamo intervjuje z
nastopajočimi in z gledalci. Če je vaš dogodek tradicionalen, ga lahko z video posnetkom analizirate in naslednje leto še izboljšate. Lahko pa preprosto naš izdelek uporabite v promocijske in predstavitvene namene.

Sodelujemo z zvenečimi glasbenimi producenti, ki vam pomagajo pri ustvarjanju vaše glasbene kariere. Poskrbimo za PR, marketing, stalno promocijo v medijih in na socialnih omrežjih ter uredimo sledenje objavam v medijih (pressclipping).
Smo izkušena ekipa, ki neprestano stremi k novim idejam ustvarjanja in produciranja tako v video, foto in glasbeni umetnosti. Postanite del te SAMOSTAMP-ove produkcijske zgodbe tudi vi.

Imamo ogromno idej, katere povežemo z naprednimi rešitvami. Neprestano spremljamo svetovne trende v glasbeni, filmski in fotografski industriji, saj le tako lahko ustvarjamo zanimive in edinstvene projekte. To je tudi naš recept za uspešno delovanje. Delo, inovativnost, pozitivizem in teamsko delo so stvari, ki nas navdihujejo. Ali ste vedeli, da s kvalitetno narejenimi video posnetki in odličnimi fotografijami dosežete do 10 x več ogledov na socialnih omrežjih in spletnih straneh?

Vse to in še več je obljuba, ki jo dajemo s ponosom.

TO JE ODLIČNA PRILOŽNOST

PRIDRUŽI SE SAMOSTAMPU