Loading...
DIZAJN, TISAK I REKLAMNI MATERIAL 2017-08-08T15:33:45+00:00

Dizajn, tisak i reklamni materijal

 

DIZAJN, TISAK I REKLAMNI MATERIJAL

Uvjereni smo, da slika stvara osjećaj, kojeg riječ ne može zamijeniti. Zato se trudimo, da naši korisnici stvaraju prave osjećaje sa čistom, jasnom i modernom slikom. U SAMOSTAMP-ovom tim uključeni su kreativni dizajneri, koji vam stvaraju te nezaboravne osjećaje, tako u tiskovinama kao i u promotivnom materijalu.

Naša ponuda sadrži tisak na više vrsta tiskovina, od poslovnih posjetnica, brošura, do kataloga, plakata, revija te ostalog promotivnog materijala. Kako bi omogućili izvedbu svih bitnih elemenata, vaše materijale možemo otisnuti na različite načine i na različitim medijima; digitalni, klasični offset tisak, velikoformatni digitalni tisak, direktan tisak na tvrde podloge, naravno sve vam i plastificiramo, polakiramo, dovršimo sa foliatiskom…

Izradimo i pobrinemo se za sve što vam je potrebno za uspješnu promociju vaših poslovnih događaja. Opremiti možete prodajni ili poslovni proctor jer imamo bogat odabir promo materijala od rollup-ova, promo zidova, sajamskih štandova, svijetlostnih ploča te drugih materijala za uspješan promo marketing. Za sve imamo kreativno I jednostavno rješenje!

ISKORISTI ODLIČNU PRILIKU

PRIDRUŽI NAM SE